Sisustus- ja tilasuunnittelu

Kaipasi kohteesi pientä pintaremonttia tai suurempaa muutosta, me autamme sinua!

Asiakkaisiimme kuuluu sekä yrityksia että yksityishenkilöitä. Kohteesi voi olla koti, mökki, liiketila, toimisto, myymälä, majoitustila tai vaikka messuosasto. Koska jokainen projekti on uniikki, olemme jakaneet tila- ja sisustussuunnittelun kolmeen osaan, joista voit valita projektiisi sopivan kokonaisuuden.

Tekninen suunnittelu

Suunnittelu alkaa aina pohjapiirustuksesta. Kohteesta ja muutoksen laajuudesta riippuen suunnitelman tueksi tarvitaan erilaisia pohja- , leikkaus- ja työpiirustuksia. Myös taloyhtiö voi vaatia esimerkiksi muutos- ja purkupiirustuksia. Tekninen suunnittelu sopii sinulle, joka olet rakentamassa asuntoa tai suunnittelemassa esimerkiksi keittiö- tai kylpyhuoneremonttia.

3D-suunnittelu

Aina muutos- tai rakennuskohteet eivät vaadi tarkkoja piirustuksia, jolloin havainnollistavista kuvista voi olla enemmän apua. 3D-suunnittelussa suunniteltavasta kohteesta tehdään 3D-malli, jonka ansiosta suunnitelmaa voidaan tarkastella ennen toteutusta. 3D-malliin on helppo kokeilla esimerkiksi suunniteltuja pintamateriaaleja ja värejä. 3D-suunnittelu sopii esimerkiksi huoneiden sisustuksen suunnitteluun, mutta myös irto- ja kiintokalusteiden suunnitteluun. 3D-suunnittelu voi joskus toimia myös hyvänä lisänä teknisellesuunnittelulle.

Tuote- ja materiaalivalinnat

Tuote- ja materiaalivalinnat pitää sisällään tilan pintamateriaalit, kalusteet ja valaistuksen. Suunnittelija valitsee materiaalit ja tuotteet eri toimittajien ja valmistajien mallistoista ja laatii niistä tilakohtaiset huonekortit. Tuote- ja materiaalivalinnat yhdistettynä tekniseen suunnitteluun tai 3D-suunnitteluun sopii sinulle, joka haluat jättää kaiken ammattilaisen käsiin.

Konsultointi

Konsultointi on tila- ja sisustussuunnitelmaa kevyempi vaihtoehto. Konsultointi sopii sinulle, joka vasta suunnittelet muutosta tai kaipaat ratkaisuja asunnon ongelmakohtiin. Voit itse määrittää konsultoinnin keston. Konsultointi voidaan jakaa myös useammalle kerralle.